Izvor: Tanjug
04.12.2022 u 12:36
0

FIFA IZNELA STATISTIKU: Svetsko prvenstvo u Kataru posećenije od Mundijala 2018. u Rusiji!

Ukupna posećenost dosadašnjih 48 utakmica Svetskog prvenstva u Kataru bila je više od 2,45 miliona gledalaca, što je 96 odsto kapaciteta stadiona, saopštila je danas Međunarodna fudbalska federacija (FIFA).

FIFA IPAK POKREĆE POSTUPAK PROTIV DŽAKE?! Jašari će mu doći glave!

Prvu fazu takmičenja pre četiri godine u Rusiji na stadionima je pratilo 2,17 miliona navijača.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Najgledanija utakmica do sada bio je duel drugog kola grupe C Argentine i Meksika (2:0), koji je na stadionu „Lusail“ pratilo 88.966 navijača.

– Ishod grupne faze pokazuje u kojoj je meri više zemalja steklo alate za takmičenje na najvišoj razini. To je rezultat bolje pripreme i analize protivnika, što je i odraz ravnopravnijeg pristupa tehnologiji. To je uveliko u skladu s naporima FIFA da poveća konkurentnost fudbala na globalnom nivou, kazao je šef globalnog fudbalskog razvoja FIFA Arsen Venger.

FIFA je objavila da je „Fan festival“ u Al Bida parku posetilo više od milion navijača.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter