Izvor: Tanjug
22.11.2022 u 21:07
0

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u prijateljskoj utakmici sa Zenitom 3:1 (0:1) u Sankt Peterburgu!

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su danas od Zenita 3:1 u prijateljskom meču koji je odigran u Sankt Peterburgu na Gasprom Areni.

U prvom poluvremenu beogradski klub je igrao bolje i imao više šansi iz kojih je došao i gol Ibrahima Mustafe u 23. minutu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U drugih 45. minuta ruska ekipa je namentula svoj tempo i za 13 minuta postigla tri gola.

Prvo Aleks Sutormin u 61. minutu, potom Aleksandar Erokin u 64. minutu i Gustavo Mantuan koji je u 74. minutu postavio konačni rezultat.

ZVANIČNO Kristijano Ronaldo raskinuo je ugovor sa Mančester junajtedom!

Vezni igrač Crvene zvezde Ibrahim Mustafa izjavio je nakon meča da je srećan zbog prvog gola za crveno-bele.

„Srećan sam zbog pogotka. Ovo mi je prvenac u Zvezdinom dresu, tako da ću zauvek pamtiti ovaj dan. Drago mi je što sam uspeo da se upišem u strelce protiv velikana kao što je Zenit“, izjavio je ganski fudbaler.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter