Izvor: Tanjug
21.11.2022 u 22:13
0

Holandija bolja od Senegala 2:0 (0:0) u utakmici prvog kola A grupe na Mundijalu u Kataru! (FOTO)

Fudbalska reprezentacija Holandije savladala je Senegal u utakmici prvog kola A grupe na Mundijalu u Kataru rezultatom 2:0 (0:0).

Golove su postigli Kodi Gakpo u 84. i Dejvi Klasen u 90+9. minutu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan ranije, u prvom meču grupe, koji je ujedno i otvorio šampionat sveta, Ekvador je savladao domaćina Katar, takođe sa 2:0 (2:0).

Na tom susretu, golove za Ekvador postigao je Ener Valensija u 16. iz penala i 31. minutu. On je prethodno u trećem minutu zatresao mrežu domaćeg tima, ali je gol poništen posle intervencije iz VAR sobe zbog ofsajda. U drugom poluvremenu nije bilo golova, iako su obe selekcije propustile po nekoliko šansi, a Ekvador je rutinskom igrom stigao do prve pobede na Mundijalu.

Selekcija Katara ušla je tako u istoriju kao prvi domaćin Svetskih prvenstava koji je izgubio prvi meč na Mundijalu. Dosadašnji domaćini Mundijala nikada nisu izgubili prvi meč na Svetskim prvenstvima, pošto su ili pobeđivali ili igrali nerešeno.

U drugom kolu grupe A, koje je na programu 25. novembra, Katar će se sastati sa Senegalom, dok će Ekvador igrati protiv Holandije.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter