Izvor: Blic
24.11.2021 u 15:56
0

ITALIJANSKI GOLGETER OSUĐEN NA 3 GODINE ZATVORA

Nekadašnji italijanski golgeter Fabricio Mikoli tresao je mreže širom italijanske Serije A, međutim imao je problema sa zakonom zbog kojih će morati iza rešetaka.

Legendarni fudbaler Palerma osuđen je na tri i po godine zatvora, a presuda je konačna.

Slučaj je na snazi još od 2013. godine, ali je sada definitivno zatvoren. Mikoli više nema pravo žalbe, te će morati u zatvor.

Mikoli je osuđen zbog nasilne iznude novca pomoću mafijaških metoda, u čemu mu je pomagao Mauro Laurikela, jedan od glavnih „bosova“ u Palermu, koji je osuđen na sedam godina zatvora.

Sve je počelo pre deset godina kada je Mikoli pokušao da uzme pomoću pretnji i nasilja 12 hiljada evra, a hteo je da reketira Andreu Grafanjinija, gazdu jednog od noćnih klubova u Palermu. U svemu tome pomagali su mu mafijaši iz istog grada.

Na snimcima čuje se kako je Mikoli vređao Đovanija Falkoa, sudiju koga je 1992. godine ubila italijanska mafija podmetanjem mina na put kojim se kretalo vozilo.

Prva presuda Mikoliju stigla je 2017. godine, na koju se žalio, ali evidentno bez uspeha. Ovoga puta će stvarno morati u zatvor.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter