Izvor: Telegraf
24.11.2021 u 16:15
0

ZVEZDA IMA ČEMU DA SE RADUJE: Ludogorec dolazi u Beograd sa samo 4 rezerve

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Ludogoreca u meču petog kola grupne faze Lige Evrope, meč je na programu u četvrtak, 24. novembra, s početkom od 18 časova i 45 minuta. Bugarskoj ekipi će ovo biti teško gostovanje, pošto dolaze sa samo četiri izmene.

Kako prenosi bugarski portal „Sportal“, Ludogorec su zadesili veliki problemi, te im je igrački kadar znatno oslabljen.

Oni navode da će Bugari nastupiti bez četiri standardna prvotimca – Aleksa Santane, Sisinja, Žosue Sa i Antonom Nedjalkovim, dok će imati samo četiri rezervna igrača za ovaj meč. Od četiri rezerve, dvojica će imati priliku da debituju u Evro takmičenju, a to su Tihomir Dimitrov i Husein Kelovluev.

Podsetimo, eventualnom pobedom crveno-beli će obezbediti proleće u Evropi.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter