Izvor: Pink.rs
25.07.2023 u 20:46
0

IVICA KRALJ O PARTIZANU: Zadovoljan sam žrebom, očekujem prolaz u narednu rundu

Sportski direktor Fudbalskog kluba Partizan Ivica Kralj rekao je da je zadovoljan žrebom za treće kolo Lige konferencija koji je "crno-belima" za rivala dodelio pobednika meča letonskog RFS i azerbejdžanskog Sabaha.

„Moramo da sačekamo da vidimo ko će nam definitivno biti protivnik, ali moram da priznam da sam zadovoljan i da, bez obzira na sve, očekujem prolaz u narednu rundu“, rekao je Kralj u kratkoj izjavi za klupski sajt.

Partizan će u prvom meču, 10. avgusta, ići u goste ili u Letoniju ili u Azerbejdžan, dok će protivnika dočekati 17. avgusta u Humskoj. Ukoliko prođe dalje, mečeve plej-ofa Lige konferencija igraće 24. i 31. avgusta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter