Izvor:
26.04.2018 u 02:06
0

JOŠ JEDNA POBEDA I TITULA: Crvena zvezda majstorijama Adžića i Radonjića savladala Čukarički! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Čukaričkog sa 3:0 na stadionu "Rajko Mitić" utakmicu 33. kola Superlige Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ubedljivim rezultatom ekipu Čukaričkog na stadionu Rajko Mitić. Prvo poluvreme je prošlo bez nekih većih prilika. Osim u uvodnih 15 minuta igre, ostatak prvog poluvremena je bio veoma monoton.

U nastavku oba kluba su podigla nivo igre, spustila gard i krenuli na pobedu. Zvzeda je golom Bena uspela da dođe do prednosti, a nekoliko minuta kasnije crveni karton za Čuku je praktično rešio pitanje pobednika.

Igra gostiju je nakon toga skroz pukla, a majstorijama Radonjića i Adžića crveno-beli su uspeli da stignu do ubedljive pobede. Jedan pogrešan potez Rodića u poslednjim sekundama meča koštao ga je isključenja, ali to nije uticalo na konačan rezultat.

Ukoliko Partizan sutra ne pobedi na svom terenu, Crvena zvezda će postati šampion. U slučaju da Partizan slavi, kao što se i očekuje, u narednom kolu crveno-beli će imati priliku da ''overe'' trofej šampiona Srbije.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter