Izvor: Sputnik Srbija
27.07.2022 u 22:38
0

„LA-LA-LA-LA-LA, VLADIMIR PUTIN“ Navijači Fenerbahčea skandirali ime ruskog predsednika tokom utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona sa Dinamom iz Kijeva! (VIDEO)

Navijači Fenerbahčea skandirali su ime predsednika Rusije Vladimira Putina tokom utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona sa Dinamom iz Kijeva.

Posle gola koji je primio golman domaćih od Vitalija Bujalskog u 57. minutu, navijači istanbulskog tima počeli su da uzvikuju ime ruskog predsednika. Čitav stadion u Istanbulu skandirao je ime Vladimira Putina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LAJOVIĆ SAVLADAO RUSKOG TENISERA OPTUŽENOG ZA NAMEŠTANJE MEČEVA: Plasirao se u četvrtfinale pobedivši u dva seta

„La-la-la-la-la, Vladimir Putin“, skandirali su navijači turskog kluba.

Gubio je Fenerbahče sve do 89. minuta kada je Salaj uspeo da pogodi mrežu gostiju i da odvede utakmicu u produžetak (1:1). Prethodno je Ener Valensija u 70. minutu promašio jedanaesterac za domaćina.

Ipak, Fenerbahče nije mogao da izdrži sa igračem manje. Već od 53. minuta imali su desetoricu na terenu, nakon što je isključen Juksek zbog dva žuta kartona.

Prolaz Dinamo Kijevu u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona obezbedio je Karavajev koji je pogodio u 114. minutu produžetka.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter