Izvor: tanjug
06.08.2022 u 17:49
0

MITROVIĆ NIJE SAMO GOL MAŠINA Trener Fulama nakon fantastične partije našeg reprezentativca: „On radi mnogo više od postizanja golova“ (VIDEO)

Trener fudbalera Fulama Marko Silva izjavio je da Aleksandar Mitrović donosi njegovom timu mnogo više od samog postizanja golova.

Mitrović je bio dvostruki strelac protiv Liverpula i najzaslužniji za remi Fulama (2:2) protiv viceprvaka Evrope i Engleske u prvom kolu Premijer lige.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Za mene nije važno šta ljudi pričaju o Mitroviću. Ja sam ovde da izvučem najbolje od svojih igrača, to je moj posao. Ponoviću nešto što sam rekao 20 puta prethodne sezone, on radi mnogo više od postizanja golova. Radi mnogo za tim i čini to na fantastičan način. Tera rivale da budu stalno pod pritiskom“, izjavio je Silva posle utakmice na Krejven kotidžu, a preneli su britanski mediji.

RASPUCAO SE OD POČETKA Dva gola Mitrovića dovoljna za bod u susretu Fulama i Liverpula u utakmici prvog kola Premijer lige! (VIDEO)

Trener Liverpula Jirgen Klop kritikovao je igru svog tima i požalio se na suv teren.

„Osvojili smo bod u utakmici koju smo odigrali veoma loše, tako da je sada pitanje kako nam se to dogodilo. Naš pristup u početku nije bio kako treba, a onda smo želeli da uzvratimo, ali više nije bilo lako, teren je bio suv…Rezultat je dobar, mislim da nismo zaslužili više od ovoga. Mogli smo i da pobedimo na kraju, ali bilo bi previše“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter