Izvor:
21.11.2019 u 19:31
0

NAGRAĐENI PRVOTIMCI CRNO-BELIH: Ivanović i Zdjelar dobili satove za najlepše golove kola!

Fudbalerima Partizana Saši Zdjelaru i Đorđu Ivanoviću uručeni su pokloni FSS kao strelcima najlepšeg gola u 14. i 15. kolu Linglong Superlige Srbije.

Zdjelarova 'bomba' protiv Vojvodine dobila je prednost u odnosu na gol Umara Sadika na istoj utakmici, dok je Ivanovićeva parabola na Banovom brdu trijumfovala za jedan glas nad fenomenalnim golom njegovog prezimenjaka Igora iz Napretka.

– To je bez dileme moj najlepši gol u karijeri. Sve se namestilo, Sadik mi je odigrao povratnu, lopta mi je legla kako treba i pogodio sam rogalj Vošinog gola. Moja uloga u timu je takva da više pomažem ovima sto su iza mene, nego ovima ispred. Ali kada dam gol, to je onda remek-delo. Tako je bilo i u finalu Kupa. Sjajna akcija Fudbalskog saveza Srbije i hvala članovima žirija koji su glasali za mene rekao je Zdjelar.

Ivanović je poručio da mu je drago što je FSS nastavio sa tradicijom i poželeo da i AZ Alkmaru da gol, koji ne mora da bude lep i atraktivan.

– Zaista mi je drago što je FSS nastavio sa tradicijom dodele ručnog sata strelcima najlepšeg gola. Činjenica je da iz kola u kolo imamo sve oštriju konkurenciju i da žiri ima veoma težak zadatak. Iskreno, očekivao sam da u tom kolu pobedi Igorov slalom između igraca Mladosti, ali time moja pobeda još više dobija na znacaju. Prija mi sto su glasali treneri, jer struka najbolje zna koji gol i koja akcija imaju najviše tehničkih elemenata u sebi. Voleo bih da mi šef ukaže šansu protiv AZ Alkmara, trudiću se da i u Holandiji zatresem mrežu. Na bilo koji način, ne mora da bude tako lep i atraktivan kao protiv Čukarickog izjavio je Đorđe Ivanović.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter