Izvor:
29.10.2016 u 17:41
0

Neuspela krađa: Za ovog igrača vernost nema cenu!

Torinski Juventus pokušao je da "ukrade" Romi fudbalera Danijelea De Rosija, ali je zamenik kapitena odbio da pređe u rivalski klub.

Kako prenosi Gazeta delo Sport, saigrači De Rosija iz reprezentacije Italije Ðanluiđi Bufon, Leonardo Bonući i Ðorđo Kjelini pokušali su da ga nagovore da narednog leta, kada mu ističe ugovor sa matičnim klubom, kao slobodan postane član šampiona Italije.

De Rosi, naslednik legendarnog Frančeska Totija, odbacio je takvu mogućnost i nastavio teške pregovore sa Romom jer želi istu platu od 6,5 miliona evra godišnje.

Juventus je sličnu stvar napravio sa Andreom Pirlom, kada su saigrači iz nacionalnog tima takođe odigrali ključnu ulogu u njegovom prelasku iz Milana, što se kasnije ispostavilo kao fantastičan potez.

Ukoliko na kraju propadnu razgovori sa upravom, De Rosi će najverovatnije da se oproba u američkoj MLS ligi, iz koje već ima nekoliko ponuda.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter