Izvor: Informer.rs
21.06.2023 u 14:13
0

NOVO POJAČANJE NA „MARAKANI“! U Zvezdi za 400.000 evra, crveno-beli su dugo čekali reprezentativca

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je novo pojačanje za narednu sezonu - stigao je Edmund Ado.

Šampion Srbije je u ponedeljak predstavio Žana Filipa Krasoa, a dan kasnije promovisano je i novo pojačanje. 

ŽREB za Superligu se ODLAŽE, početak sezone NEIZVESTAN?

Vezista je odavno na radaru crveno-belih, još dok je igrao sa Šerifom  Ligu šampiona, ali u Ljutice Bogdana stiže zaobilaznim putem. Ado je zimus pojačao Spartak iz Subotice, a ovog leta zadužio je dres šampiona Srbije i potpisao četvorogodišnji ugovor. U Ljutice Bogdana je stigao u transferu vrednom 400.000 evra.

– Ada smo hteli i ranijih godina. Posle se izgubio iz našeg fokusa, ali je odigrao dobru polusezonu u Spartaku i odlučili smo da ga dovedemo. Ima veliko iskustvo igranja na međunarodnoj sceni, igrao je Ligu šampiona i reprezentativac je Crvene zvezde – rekao je sportski direktor Mitar Mrkela.

Fudbaler rođen 2000. godine je za Spartak odigrao 16 utakmica i postigao jedan gol. Za Ganu je odigrao 10 utakmica. U sezoni 2021/22 Šerif je u kvalifikacijama za Ligu šampiona prvo izbacio Crvenu zvezdu, pa Dinamo iz Zagreba. Ostao je Ado u Moldaviji do januara 2023. godine, a onda je prešao u Spartak iz Subotice, gde je ostao pola godine.

Ranije je na „Marakani“ predstavljen napadač Žan Filip Kraso, a očekuje se da još neki fudbaleri budu premovisani do kraja nedelje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter