Izvor: Informer.rs
20.05.2023 u 08:34
0

OGLASIO SE NOVI TRENER ZVEZDE! Bahar se obratio navijačima!

Izraelski stručnjak Barak Bahar je novi trener Crvene zvezde, sa kojom je potpisao trogodišnji ugovor, a po dolasku na "Marakanu" obratio se navijačima doskorašnjeg kluba Makabija iz Haife

Nikakvih dilema nije ni bilo, znalo se odavno da će Izraelac u narednoj sezoni voditi srpskog šampiona. Ipak, pomalo neočekivano pre finala kupa potvrđeno je da će Miloš Milojević sedeti na klupi još samo tri utakmice, a potom je zvanično potvrđeno da Izraleac preuzima crveno-bele.  Po dolasku u redove šampiona Srbije, Barak Bahar se obratio doskorašnjem klubu Makabiju iz Haife.

– Iako odlazim iz kluba, ne znači da ću se razdvajati. Zajedno smo išli na jedno putovanje. Bile tu to prelepe tri godine. Tri uzbudljive, nezaboravne godine. Hvala svima koji su bili deo ovog putovanja. Učinili ste da se osećam kao deo porodice- rekao je Bahar.

Posebno se novi trener Zvezde zahvalio navijačima Makabija.

 Na kraju, hvala svima, svim navijačima, koji su nas gurali napred, koji su nas hrabrili, koji su bili sa nama u svim situacijama. Nemoguće je da zagrlim svakoga od vas, zato ću završiti jednom rečju, a to je ljubav– rekao je Bahar.

Prema saznanjima medija, Baraku će se za vreme boravka u srpskom klubu na račun sliti milioni evra. Imaće platu 700.000 evra, dok će stručni štab zarađivati oko pola miliona evra po sezoni.

NESTVARNO! OVO NIKO NIKAD NIJE URADIO: Napadač Rome na korak od ulaska u istoriju fudbala
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter