Izvor: Happy BSc Portal/Telegraf.rs
15.11.2023 u 17:58
0

PARTIZAN SE OD LAUŠEVIĆA OPROSTIO NA POSEBAN NAČIN: Podelili su isečak iz filma u kojem slavni glumac izgovara ove reči (VIDEO)

Oproštajne poruke stižu sa svih strana, a među njima našla se i poruka Fudbalskog kluba Partizan, koji se na poseban način oprostio od proslavljenog glumca.

Čitava Srbija i region ostali su potreseni vešću da je poznati srpski glumac Žarko Laušević preminuo u 63. godini.

Oproštajne poruke stižu sa svih strana, a među njima našla se i poruka Fudbalskog kluba Partizan, koji se na poseban način oprostio od proslavljenog glumca.

Crno-beli su na svom zvaničnom Tviter nalogu, okačili isečak iz filma „Svečana obaveza“ iz 1986. godine.

Laušević je u ovom filmu tumačio profesora geografije, koji je pozvan u vojsku, gde se sprijatelji sa zemljoradnikom Rankom (Slavko Štimac).

VELIKI HENDIKEP ZA PIKSIJEVE IZABRANIKE: Srbija igra meč bez prisustva publike

Tako tokom jednog razgovora, Laušević je upitan „za koga navija“, na šta je kao iz topa odgovorio „Za Partizan!“.

Uz ovu scenu iz filma, stajao je emotikon koji plače.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter