Izvor:
20.01.2018 u 01:58
0

PODRŠKA GRČKE BRAĆE NA TRENINGU: Olimpijakos napravio iznenađenje Zvezdi na pripremama na Kipru! (VIDEO)

Podrška i ljubav prema Crvenoj zvezdi nikada ne izostaju ma gde se crveno-beli klub nalazio. Zvezdine prvotimce dočekalo je izuzetno lepo iznenađenje kada su izašli na popodnevni trening.

Predstavnici Kluba navijača Olimpijakosa iz Pafosa došli su kako bi pozdravili ekipu i poželeli joj mnogo sreće u Ligi Evrope, kao i u nastavku domaćeg prvenstva. Desetine navijača Zvezdinog bratskog kluba svake godine kada se crveno-beli prvotimci pripremaju u Pafosu dolaze na treninge. Ovog puta oni su navijali sa tribine i tom prilikom napravili izuzetno lepu atmosferu i pomogli igračima da još više uživaju na terenu.

Takođe, predstavnik Kluba navijačke grupe Gate 7 iz Pafosa uručio je šefu stručnog štaba Vladanu Milojeviću plaketu na kojoj je na srpskom ispisano „Za našu braću sa ljubavlju i poštovanjem”, a ugravirani su grbovi Crvene zvezde i Olimpijakosa, kao i navijačkih grupa Gate 7 i Delije.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter