Izvor: Novosti
28.10.2021 u 07:30
0

Poraz od Rajo Valjekana presudio holandskom stručnjaku:KUMAN VIŠE NIJE TRENER BARSELONE

Ronald  Kuman nije više trener Barselone. To je najnovija vest koja nam dolazi iz sveta fudbala.

Holandskom stručnjaku presudio je poraz od Rajo Valjekana sa 1:0. Prethodno su Katalonci poraženi na „Kamo Nou“ od Reala sa 2:1. Ovakva odluka i ne čudi s obzirom na to da se Barsa mučila od starta ove sezone.

PROČITAJTE JOŠ:SRPSKI BOKSER DOMINIRA: Ametović korak bliže trofeju na SP u boksu

Kako stvari stoje prvi kandidat da ga nasledi na klupi špnaskog velikana je legenda ovog tima, Ćavi koji je trenutno šef stručnog štaba katarskog Al Sada.

Vest o smeni 58-godišnjaka iz Zandama je najpre preneo katalonski „Sport“, a potom je stigla potrvrda i od kluba.

Kuman je klupu Katalonaca napustio posle 67 utakmica. Za vreme svog bitisanja u Barseloni osvojio je samo Kup Kralja. NJemu će klub morati da isplati 13.000.000 evra zbog preveremenog raskida saradnje.

Koliko ne ide petostrukom osvajaču Lige šampiona pokazuje stanje na tabeli Primere. U prvenstvu je tim sa „Kamp Noua“ tek deveti sa 15 bodova. Ni u Ligi šampiona stanje nije ništa bolje – treće mesto sa tri boda posle tri kola.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter