Izvor: Informer
27.10.2021 u 19:06
0

NEOČEKIVAN PORAZ ZVEZDE: Šampion Superlige izgubio od RADNIKA IZ SURDULICE

Fudbaleri Radnika iz Surdulice naneli su prvi poraz Crvenoj zvezdi u Superligi Srbije ove sezone, pošto su u odloženoj utakmici petog kola slavili sa 2:1 na svom terenu.

PROČITAJTE JOŠ: SRPSKI KADETI SAVLADALI HRVATE: Plasirali se u elitnu grupu kvalifikacija za EP u Izraelu

Prvi gol na utakmici postigao je Miloš Spasić u 13. minutu. On je dao gol nakon Hodžićevog centaršuta po zemlji sa desne strane. Spasić je sa leve ušao u srce kaznenog prostora i pogodio je dalji ugao Borjanovog gola.

PROČITAJTE JOŠ: USTAŠKI PERFORMANS NAVIJAČA DINAMA: Vikali „Živela NDH“ u srpskom selu, pretili klanjem Srba

Prednost Radnika je udvostručio Viktor Lukić u 54. minutu. Spasić je probio po levoj strani, šutirao, ali je Borjan zaustavio njegov pokušaj. Međutim, na odbijenu loptu je natrčao Lukić i sproveo ju je u mrežu.

Samo tri minuta kasnije je Zvezdu u igru vratio El Fardu Ben. Kanga je centrirao iz slobodnog udarca, Pavkov je glavom spustio loptu za Bena, a ovaj je zatresao mrežu.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter