Izvor: Alo.rs
29.06.2020 u 14:38
0

PRATE NJEGOV RAD ŠPANCI, FRANCUZI, BELGIJANCI: On je već poznata priča

Izuzetan čuvar mreže.

Posle Slobodana Tedića, sledeći na listi za odlazak sa Banovog brda su golman Đorđe Petrović, zatim štoper Stefan Šapić, levi bek Dimitrije Kamenović i vezista Veljko Birmančević.

Francuski mediji su objavili da su za golmana Čukaričkog najozbiljnije zainteresovani Nica i Pariz, ali da su u konkurenciji još Hetafe, Anderleht, Mehelen i Glazgov.

Ipak, ovo nije konačan spisak klubova s obzirom da su tokom jesenjeg dela sezona Petrovića gledali skauti Genka, ali i klubova iz Nemačke i Austrije.

Mladi golman prošle godine nosio je dres IMT-a, da bi posle utakmica u kvalifikacijama za Ligu Evrope na golu zamenio iskusnog Nemanju Belića.

Đorđe Petrović ove sezone stao je na gol Čukaričkog u devetom kolu protiv Mladosti iz Lučana na Banovom brdu i u tom duelu nije primio gol, kao i u mečevima sa Javorom, Spartakom, Vojvodinom,Mačvom i Radom.

MORATE ZNATI I OVO

BRISEL OTVORA GRANICE ZA SRBIJU: Danas odluka o uslovima za ulazak u zemlje Unije

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Pogledajte koga predsednik Vučić zove u zoru

OVO JE NA PREMIJERKU OSTAVILO POSEBAN UTISAK: To je bio pravi šah-mat

Posle toga branio je na još 20 prvenstvenih mečeva, dok je četiri puta bio na golu Čukaričkog u kup utakmicama.

Protiv Radničkog iz Niša uz Slobodana Tedića (trostrukog strelca) najzaslužniji je za pobedu i prolaz u polufinale kupa Srbije.

Kod rezultata 1:2 za gostujući tim, uspeo je da odbrani jedanaesterac Stefanu Mihajloviću, posle čega je usledio preokret Brđana za konačnih – 3:2.

Ukoliko Čukarički ostane bez golmana Đorđa Petrovića, klub već ima spremno rešenje. Na gol će se vratiti odlični Nemanja Belić, dok bi ekipi trebalo da se priključi mladi Mićović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter