Izvor: Novosti.rs
03.05.2023 u 08:41
0

RADIKALNE PROMENE NA MARAKANI: Novi trener Zvezde tražio nešto što se neće svideti igračima

Crvena zvezda je overila titulu još pre nekoliko nedelja pobedom nad TSC-om i već sada je počelo da priča o dolasku Baraka Bahara na klupu srpskog šampiona.

To što je uprava crveno-belih odlučila da dovede izraelskog stručnjaka jasno govori da hoće da probudi igrače i ustaljene rutine tako što će uvesti nešto potpuno novo.

Naime, prvi Baharov zahtev po dolasku u Crvenu zvezdu biće da odmor igračima po okonačnju sezone traje kraće da bi odmah mogli da se posvete pripremama za Ligu šampiona.

Poslednje informacije govore da će se igrači naći na pripremama već 10. juna odnosno deset dana pre planiranog okupljanja.

Izuzev ranijeg okupljanja i deset dana rada u Beogradu, ostatak plana priprema očekuje se da bude nepromenjen te će se Crvena zvezda na početku jula preseliti na Zlatibor.

Zamisao crveno-belih je da do zvaničnih izazova kroz duele sa rivalima na nivou onih koji ih očekuju u Ligi šampiona uspostavi željeni ritam, ali i stekne realni uvid, pa je za 16. jul planirana prijateljska utakmica sa Olimpijakosom, dok se u avgustu očekuje novi susret sa Zenitom.

MUKA NA KAMP NOU, Barsa sa igračem više jedva slomila Osasunu
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter