Izvor: Mozzartsport.com
03.05.2023 u 09:54
0

NAJAVA DANA: Zvezda u Kruševcu, žestoko u Premijer ligi i Evroligi

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

Fulam, ponovo bez Mitrovića, ali i da je naš golgeter igra, ne bi bilo lako s ekipom koja je u poslednja dva kola tukla Vest Hem i Totenhem. Filam je na poslednja dva meča gubio od Aston Vile i Mančester Sitija. Interesantno, ali na poslednjem meču para prošao je iznenađujući X tip, ali GG igra.

Čekićari su u seriji od dva poraza, a Sitiju je na umu jedino odbrana prvog mesta na tabeli od delimično posustalog Arsenala. Inače, Mančester Siti ima za sobom pobedu nad Fulamom, a od Gvardiole se očekuje da će beskompromisno igrati na sva tri boda, baš kao u avgustu kada je Siti slavio sa 0:2.

Interu opasno prete Milan, Roma i Atalanta, pa će na gostovanju Veroni, ultimativan zadatak biti uzimanje sva tri boda. S druge strane, domaćin bi da beži iz crvene zone, ali će to delovati poput nemoguće misije na meču protiv ovakvog rivala.

Slepi miševi su opasno nisko na tabeli, imaju dve pobede sa poslednjih pet mečeva, pa će igrati za svoj spas od Espanjola koji im se primakao na svega dva boda zaostatka. Viljareal brani peto mesto i biće im jako neugodan rival. Inače, Viljareal je dobio poslednja dva meča para.

AEK na čelu tabele ima 76 bodova, baš kao i Panatinaikos. Od vitalnog značaja na putu ka tituli mu je osvajanje bodova protiv trećeplasiranog Olimpijakosa. Inače, AEK je poslednji meč para dobio sa 1:3. Poslednja četiri puta na njihovim mečevima dolazilo je minimum 3+.

Tanjug/AP Photo/Jon Super

 

Pred nama je neizvesno polufinale. Ajtraht međutim više greši u poslednje vreme, a na neizvesnost ukazuje X sa martovskog susreta para. Na ovom meču posed lopte je bio potpuno izjednačen, ali je Štutgart imao nešto više šuteva u okvir gola. To sada može da preraste u vrlo napet polufinalni meč.

Prvi meč okončan je sa 1:1. Ako ćemo statistički, Armejci su imali sve sem rezultata. Na njihovoj strani bio je većinski posed lopte, imali su čak šest, naspram tri šuta u okvir gola za protivnika, što može da ukazuje na novu tvrdu utakmicu. Napominjemo ipak, da je Ural u poslednjem periodu u rezultatskoj krizi.

Trofej brani Crvena zvezda, koja će pokušati da uđe u istoriju srpskog fudbala kao prvi klub sa tri vezane „duple krune“. Teži deo posla je obavljen šestom uzastopnom titulom u Mozzart Bet Superligi, pa je Miloš Milojević u subotnjem meču sa Čukaričkim imao priliku da odmori većinu standardnih prvotimaca uoči gostovanja u Kruševcu. Moraće Kruševljani da ostanu maksimalno koncentrisani do poslednjeg sudijskog zvižduka ako misle da izbore prolaz u narednu rundu ili penale u okršaju sa Crvenom zvezdom.

Ovo je prva polufinalna utakmica para koji u prošlosti nije bio mnogo izdašan na golove. Bilo je tu i X ishoda, ali je Fener slavio na poslednje dve utakmice. Setimo se martovskog meča para koji je završen sa 1:3 u korist Fenerbahčea, koji napominjemo nije imao terensku inicijativu.

Barselona vodi sa 2:0 u pobedama. Prvo je bilo 69:91, a onda 89:81. To zapravo znači da je Žalgiris na drugom meču izvukao određene pouke, te da će se sada tući do kraja i ići na što agresivniju odbranu kako bi izborio nastavak partije.

Trenutno je 1:1. Olimpijakos je dobio prvi meč sa 79:68, dok je Fenerbahče na drugom susretu slavio sa 78:82. Biće uzbudljivo, a potrebno je obratiti pažnju na nizove timova, kako bi se margine što bolje procenile, s obzirom da je ovo jedna od onih utakmica na kojima obe ekipe pucaju na pobedu.

RADIKALNE PROMENE NA MARAKANI: Novi trener Zvezde tražio nešto što se neće svideti igračima

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter