Izvor: BSC HAPPY
03.05.2023 u 11:18
0

ONI SU „ZAPALILI“ EVROPU I PARIRALI GROBARIMA! Njihovi navijači su STRAH I TREPET, a zbog Srba su pali u senku! (VIDEO)

Košarkaši Monaka pobedili su na gostujućem terenu Makabi rezultatom 83:78 u trećem meču plej-ofa Evrolige i tako su poveli sa 2:1 u seriji.

Fenomenalan susret u Tel Avivu odigrali su domaći Makabi i gostujući Monako, a tim Saše Obradovića uspeo je da napravi „brejk“ u Izraelu i tako stigne  do prednosti u četvrtfinalnoj seriji u koju je ušao kao favorit, iako ih je na paklenom gostovanju dočekala vatrena atmosfera.

Snimci i slike sa gradskih ulica najbolje pokazuju koliko je i uoči meča  bilo napeto, a o navijačima izraelskog kluba bruji Evropa.

Na snimku koji koji je nastao u autobusu u kojem su bili igrači Monaka, vidi se kako su mnogobrojni navijači Makabija pravili bakljadu, strastveno navijali i sprečavali ih da stignu do hale u kojoj se igrao treći međusobni susret ova dva tima. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter