Izvor: Sportklub.rs
03.05.2023 u 10:08
0

KRIS SINGLTON doživeo srčani udar!

Prvotimac Efesa požalio se na bol u grudima, a pregledi u bolnici su pokazali da je doživeo srčani udar.

Centar Anadolu Efesa Kris Singlton doživeo je srčani udar i nalazi se u bolnici. Iz turskog kluba su objavili da se Amerikanac oseća dobro.

„Koronarna angiografija Krisa Singltona koji je testiran posle bola u grudima je čista. Dalja ispitivanja nad našim igračem će nastaviti da se obavljaju. Tokom ovog perioda, on će biti na posmatranju, a o detaljima klub će obavestiti javnost“, navodi se u saopštenju Efesa.

Ovo je samo nastavak loših vesti za Efes. Pre samo nekoliko dana Brajan Danston je imao saobraćajnu nesreću, a pukom srećom nije bilo težih posledica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter