Izvor: Kurir
10.05.2024 u 07:19
0

DONČIĆ VODIO DALAS DO VELIKE POBEDE U POLUFINALU! Pogledajte šta im je radio

Luka Dončić je fantastičnim učinkom vodio Dalas do "brejka" i pobede u drugoj utakmici polufinala Zapadne konferencije protiv Oklahome.

Mavsi supobedili rezultatom 119:110 i tako praktično preuzeli prednost domaćeg terena.

Sjajni Dončić je završio meč sa 29 poena, 10 skokova i sedam asistencija. Pogodio je 11 od 21 šuta, od čega pet od osam za tri poena, a imao je sjajnu podršku u vidu Pi Džej Vašingtona koji je postigao 29 poena uz 11 skokova.

Postigao je Dalas 36 poena u prvoj četvrtini, a na poluvreme je otišao sa šest poena prednosti koju je uspeo da sačuva do samog kraja.

VIŠE OD MVP: NBA liga se oglasila zbog Jokića: „To je za priču“

Tim Hardavej Džunior je dodao 17 poena za ekipu iz Teksasa, dok je poražene predvodio Šej Gildžus-Aleksander sa 33 poena, 12 skokova i osam asistencija. Osim Džejlena Vilijamsa i njegovih 20 poena, izostala je prava podrška.

U drugoj utakmici odigranoj protekle noći Klivlend je iznenadio Boston u gostima i stigao do pobede rezultatom 118:94. Rezultat u polufinalu Istočne konferencije je 1:1 u pobedama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter