Izvor: Kurir.rs
30.10.2020 u 07:13
0

RONALDOVA PORUKA O PCR TESTU JE IZAZVALA BURU! USLEDIO JE BRUTALAN ODGOVOR ITALIJANSKOG REKARA (FOTO)

Kristijanu Ronaldu teško pada izolacija u kojoj se nalazi jer je dva puta na testu bio pozitivan na virus Kovid-19.

Fudbaler Juventusa nije mogao da pomogne svojim saigračima u duelu Lige šampiona protiv Barselone (0:2), a jedino što mu ostaje je da bude aktivan na društvenim mrežama.

Uoči utakmice Juventus – Barselona Ronaldo je napisao da je PCS test sranje. Iako je ubrzo obrisao objavu, mnogi su to snimili, pa se njegova poruka raširila brzinom svetlosti.

Njegov komentar naišao je na oštre reakcije ljudi iz medicinske struke, a Portugalac će dugo pamtiti odgovor italijanskog lekara Roberta Buriona.

-Dobrodošlica kolegi Kristijanu Ronaldu u našu grupu virologa. Dobro će nam doći u idućoj utakmici protiv oftalmologa – poručio je Burioni.

Ronaldo je zbog korone propustio četiri utakmice Juventusa, po dve u Ligi šampiona i Seriji A, a Stara dama je u te četiri utakmice upisala samo jednu pobedu, uz dva remija i poraz od Barselone.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter