Izvor: Kurir.rs
30.10.2020 u 08:27
0

FUDBALSKA BOMBA FUDBALERA OMONIJE: OBORIO REKORD! Postigao gol sa NAJVEĆE UDALJENOSTI u istoriji Lige Evrope

Fudbaler Omonije Hordi Gomes postigao je jedan od najatraktivnijih golova u istoriji Lige Evrope.

Holandski PSV je savladao kiparsku Omoniju sa 2:1 u drugom kolu grupne faze Lige Evrope, međutim, pobeda Filipsovaca potpuno je pala u drugi plan.

Meč je obeležio spektakularan potez iskusnog veznjaka kiparskog tima.

FRANCUSKA NA UDARU TERORISTA

SKANDAL! Italijanski Crveni krst omogućio teroristi da stigne u Francusku!

IDENTIFIKOVAN NAPADAČ u Nici! 21-godišnji azilant iz Tunisa!

UZVIKNUO „ALAHU AKBAR“ I IZVUKAO SEČIVO: Novi teroristički napad u Francuskoj!

STRAHOVITE SLIKE IZ NICE Pogledajte šta je ostalo posle napada teroriste koji je sekao glave ispred katedrale (FOTO, VIDEO)

NETANJAHU: Pokazati solidarnost protiv pošasti terorizma!

Gomes je u 29. minutu utakmice postigao nestvaran gol za prednost Omonije. Španac je izveo slobodan udarac sa 56. metara udaljenosti, pucao je na gol sa svoje polovine i savladao golmana tima iz Ajndhovena.

Fudbaler Omonije postigao je gol sa najveće udaljenosti ikada u ovom takmičenju. On je oborio rekord koji je u prvom kolu postavio igrač Rendžersa Kemar Rofe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter