Izvor: Tanjug
23.02.2021 u 20:40
0

UEFA POKRENULA POSTUPAK: Zvezdi kazna zbog Ibrahimovića?

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je danas postupak protiv Crvene Zvezde, po svemu sudeći zbog uvreda koje su igraču Milana Zlatanu Ibrahimoviću tokom meča 16-finala Lige Evrope uputili pojedinci iz lože stadiona „Rajko Mitić“.

VAŽNO

VUČIĆ POSLE SEDNICE PREDSEDNIŠTVA SNS: Srbija više nije džak za udaranje, odgovorićemo na svaku laž (VIDEO, FOTO)

SLUČAJ PONOVO PRED TUŽILAŠTVOM: Žerar Depardje optužen za silovanje mlade glumice!

SUĐENJE ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ U sudnicu ulaze Sandra Afrika i Indi

TEŠKA NESREĆA U PANČEVU: Propao kroz krov skladišta i poginuo!

UEFA je na svom sajtu objavila saopštenje da je pokrenuta disciplinska istraga, ali nije pomenuto zbog čega.

„Prema Članu 31 UEFA Disciplinskog pravilnika, danas je etički i disciplinski inspektor dobio zadatak da istraži incidente koji su se desili tokom utakmice šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana, odigrane 18. februara 2021. godine u Srbiji. Više informacija o ovom predmetu biće pravovremeno dostupno“, navodi se u saopštenju.

Crvena zvezda odigrala je protiv Milana 2:2, a nakon meča na društvenim mrežama pojavio se snimak u kojem se čuje kao nepoznata osoba vređa Zlatana Ibrahimovića.

To je naišlo na osudu javnosti, a iz Crvene zvezde su naveli da će uz pomoć nadležnih organa uraditi sve što je u njihovoj moći kako bi se odgovorni krivac za vređanje Ibrahimovića pronašao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter