Izvor: BSC HAPPY
05.04.2023 u 18:25
0

Crno-beli nisu mogli do drugog gola, rizik može skupo da ih košta!

Fudbaleri Partizana dočekuju Voždovac u 29. kolu Mozzartbet Superlige, a susret iz Humske možete pratiti u direktnom prenosu od 16:30 na BSC HAPPY

Crno-beli su pred imperativom pobede, kako bi zadržali šanse za drugo mesto tabele, koje na kraju sezone vodi u Ligu šampiona kroz kvalifikacije. Za trijumf na svom terenu ne znaju ove godine, a poslednju pobedu u Humskoj Partizan je ostvario sredinom novembra i to protiv Novog Pazara minimalnim rezultatom.

Za rivala će danas imati plej-of ekipu sa sredine tabele, koja je u prvom međusobnom duelu poražena na Voždovcu 4:0, pa će u danas u Humskoj imati priliku za revanš, naročito posle nešto slabijih rezultata crno-belih u poslednjem periodu.

PARTIZAN – VOŽDOVAC 1:0

Kraj utakmice.

86.minut – Promašaj za promašajem fudbalera Partizana! Sada velika šansa za Baždara kojeg je lepo uposlio Urošević sa levog boka, ali je mladi napadač crno-belih loše tukao glavom sa šest-sedam metara i omogućio Katiću da upiše novu intervenciju!

84.minut – Strepi sada Partizan! Pantović je probio po levoj strani i uputio nezgodnu loptu pred peterac crno-belih, ali je na mestu bio Saničanin koji čisti opasnost ispred svog gola.

82.minut – Rikardo promašuje zicer nakon centaršuta Meniga! Tukao je napadač Partizana glavom sa pet metara nakon odličnog proigravanja sa desne strane, ali je Katić ponovo sjajno reagovao i sačuvao mrežu! Morao je Rikardo mnogo bolje u ovoj situaciji…

80.minut – Stativa Rikarda! Nakon gužve u kaznenom prostoru Voždovca najbolji strelac Partizana pogađa stativu i propušta dobru šansu da možda i zatvori meč. Samo korner za crno-bele kojima se ne da da dođu do drugog gola.

78.minut – Izmena u Voždovcu. Medić na terenu umesto Neškovića.

75.minut – Voždovac je prvi pokušaj u drugom poluvremenu imao preko Kadrića, ali je lopta završila malo pored gola. Partizan bi morao da se čuva jer je mnogo šansi propustio da uđe u sigurniju završnicu.

73.minut – Novi zicer, treći na meču za Kvinsija Meniga. Filipović je idealno centrirao, a Holanđanin je sa pet metara glavom šutirao pravo u Katića.

69.minut – Izmena u Partizanu. Umesto Natja na terenu je Samed Baždar.

64.minut – Katić fantastično paradom sprečava gol Meniga! Ponovo je Partizan zapretio nakon kontre, u čijoj je završnici Menig prelepo tukao sa ivice šesnaesterca. Ipak, golman Voždovca se ispružio koliko je dug i preusmerio loptu iz desnih rašlji u korner.

62.minut Javna opomena i za Mijailovića zbog oštrog strata na Nathu. Bila je do sada ovo prilično fer i korektna utakmica, ali situacija na terenu se polako zaoštrava.

60.minut – Žuti karton za Damijanovića koji je na tridesetak metara od gola faulirao Rikarda.

58.minut – Menig je dobro probio po levoj strani i ušao gotovo u peterac rivala ali je Matija Đorđević uspeo da otkloni opasnost i čak iznudi gol aut za svoj tim.

53.minut – Stativu za Voždovac pogodio je Teodorović, udarcem sa ivice šesnaesterca, ali je sudija ipak prethodno podigao ofsajd. Ipak, ovo je veliko upozorenje za Partizan koji je umeo u prethodnim mečevima da prokocka minimalno vođstvo.

47.minut – Bibars Natho je dobro namučio Katića na otvaranju drugog poluvremena, ali je golman Voždovca ipak uspeo da ukroti njegov udarac i izvadi ga iz donjeg desnog ugla. U nastavku akcije neprecizan je bio Menig.

Kraj poluvremena – Kraj prvog dela, Partizan zasluženo vodi golom Rikarda Gomeša, a da su Menig, Jović i Saničanin bili precizniji mogao je domaćin da vodi i ubedljivije.

43.minut – Kao da oba tima čekaju odlazak na poluvreme. Nakon vrlo dinamičnih prvih dvadesetak minuta, znatno sporiji nastavak prvog dela utakmice u Humskoj. Opala je agresivnost crno-belih na polovini protivnika, a Voždovac sa druge strane ne uspeva da se približi šesnarsterci domaćina i dođu u bilo kakvu poziciju da ga ugroze,

35.minut  – Opasnost pred golom Voždovca nakon prekida Bibarsa Natha! Izraelac je sa tridesetak metara uputio nezgodan centaršut u srce šesnaesterca rivala, ali je tamo Mateja Đorđević glavom otklonio opasnost i izbacio loptu u kornet. Nakon udarca iz ugla Urošević je pokušao atraktivno, ali je prosledio loptu pravo u ruke golmanu gostiju Katiću.

30.minut – Desetak minuta se ništa posebno ne dešava u Humskoj. Partizan kontroliše meč, ali nema nekih obećavajućih napada. Gosti potpuno bezopasni danas.

22.minut – Partizan je mnogo opasniji u dosadašnjem delu meča. Katić je odbranio udarac Jovića sa 12 metara, Saničanin je posle kornera šutirao preko prečke, a gosti su imali jedan pokušao preko Pantovića kada je bio izublikiran prilikom udarca.

18.minut – Dobra kontra fudbalera Partizana nakon prvog smelijeg izleta Voždovca na njihovu polovinu. Menig je lepo povukao loptu i pronašao Jovića u kaznenom prostoru, ali je udarac ofanzivca crno-belih odbranio golman gostiju Katić koji je zatvorio bliži ugao. Od svega su crno-beli dobili samo korner, nakon kojeg je Saničanin glavom pogodio spoljni deo mreže.

13.minut – Pantić se našao u dobroj situaciji nakon kornera Natha sa desne strane i lažnjakom izbacio igrača koji mu je izašao u blok, ali ga je zatim lopta pogodila u stajnu nogu i pobela mu.

10.minut – Veliki promašaj Kvinsija Meniga! Nakon prelepe akcije Rikarda i Jovića ostao je Holanđanin u velikoj prilici da duplira prednost Partizana, ali je sa šest-sedam metara iskosa upreo da prebaci loptu preko prečke!

5.minut –Veliko požrtvovanje Bibarsa Natha se isplatilo. Izraelac je oduzeo loptu igračima Voždovca, dodao do Rikarda Gomeša koji je sa ivice šesnaesterca pogodio sam donji ugao. Dobro otvaranje meča za crno-bele.

1.minut – Utakmica je počela.

 

Partizan: Stevanović – Filipović, Vujačić, Saničanin, Urošević – Fejsa, Pantić – Menig, Natho, Jović – Rikardo

Na klupi: Lukač (G), Andrade, Baždar, Kolorado, Jevremović, Marković, Mirčetić, Šehović, Stjepanović, Trifunović i Živković

Trener: Igor Duljaj

Voždovac: Katić – Damjanović, M. Đorđević, Đuričić – Mijailović, Lazarević, Matić, Nešković, Pantović – Jočić, Teodorović

Na klupi: Krunić (G), Ajdinović, Daničić, Joković, Jorgovanović, Kadrić, Medić, Mitrović, Nikić, Stoisavljević i Zečević

Trener: Nikola Puača

Sudije: Pavle Tomić (glavni), Miloš Miškeljin i Nenad Radoičić (pomoćni) i Milan Mitić i Slobodan Pavlović (VAR)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter