Izvor: Kurir.rs
29.07.2020 u 22:21
0

VAŽNI BODOVI U BORBI ZA OPSTANAK: Ibrahimović postigao dva gola

Fudbaleri Lečea pobedili su večeras na gostujućem terenu Udineze sa 2:1, u utakmici pretposlednjeg 37. kola i osvojili važne bodove u borbi za opstanak u Seriji A.

Udineze je poveo u 36. minutu golom Samira, a četiri minuta kasnije izjednačio je Marko Mankosu iz penala. Pobedu Lečeu doneo je Djanluka Lapadula pogotkom u 81. minutu.

Leče sada ima devet pobeda i prvi je u zoni ispadanja na 18. mestu sa 35 bodova.

Bod više ima Đenova, koja je prva iznad crte sa 36 bodova, posle poraza od Sasuola na gostovanju od 0:5.

Udineze je 13. na tabeli sa 42 boda.

PROČITAJTE JOŠ…

OBJAVLJEN KALENDAR ZA NAREDNU ŠKOLSKU GODINU: Časovi počinju 1. septembra, modeli zavise od škole!

„VATRENO OKO“ I U NIŠU: Brnabić i Čen Bo sutra otvaraju novu laboratoriju

ZLOČIN KOJI JE ZALEDIO SRBIJU SUTRA DOBIJA ZAVRŠNICU: Pokrio LEŠ tepihom pa s njegovom ŽENOM otišao da PRIJAVI NESTANAK!

Lacio je na svom terenu pobedio Brešu sa 2:0 i ostao u igri za drugim mestom na tabeli. Golove su postigli Hoakin Korea u 17. i Ćiro Imobile u 83. minutu.

Imobile je prvi strelac lige sa 35 golova.

Lacio je četvrti na tabeli sa 78 bodova i ima isti broj bodova kao trećeplasirana Atalanta, ali i bod manje od drugoplasiranog Intera.

Breša je već ispala iz lige, pretposlednja je na tabeli sa 19 bodova.

Fudbaleri Milana pobedili su kao gosti Sampdoriju sa 4:1. Dvostruki strelac bio je Zlatan Ibrahimović, koji je golove postigao u četvrtom i 58. minutu, a golove su postigli i Hakan Čalhanoglu u 52. i Rafael Leao u drugom minutu nadoknade vremena.

„Roso-neri“ su posle 18. pobede šesti na tabeli sa 63 boda i imaju bod manje i utakmicu više od petoplasirane Rome.

Sampdorija je pretrpela treći uzastopni poraz, ukupno 20. u ligi i 15. je na tabeli sa 41 bodom.

Verona je na svom terenu pobedila Spal sa 3:0, a kasnije se igraju utakmice Kaljari – Juventus, Fjorentina – Bolonja i Torino – Roma.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter