Izvor: kurir.rs
18.09.2020 u 15:46
0

VEČITI ODLIČNO PROŠLI: Ovo su protivnici naših klubova u Ligi Evrope (FOTO)

Srpski timovi dobili su potencijalne rivale za plej-of fazu kvalifikacija za Ligu Evrope na današnjem žrebu u Nionu, a ovo su parovi:

Ararat/Celje – Crvena zvezda

Šarlroa/Partizan – Apolon/Leh Poznan

Standard/Vojvodina – Fehervar/Rems

Prvi srpski tim izvučen na žrebu, zbog propozicija, bila je Crvena zvezda koja će 1. oktobra gostovati pobedniku u meču trećeg kola, Araratu ili Celju. Dakle, crveno-beli će se za grupnu fazu Lige Evrope boriti ili u Jermeniji ili u Sloveniji.

Ubrzo potom je rivala dobio i Partizan koji će 1. oktobra igradi kod kuće, ako 24. septembra porazi belgijski Šarlroa u trećoj rundi. A u potencijalnom plej-ofu crno-beli bi mogli da imaju nezgodnog protivnika, kiparski Apolon ili Leh Poznan iz Poljske. Mogao je Partizan da prođe i gore, ali definitivno i bolje.

Za kraj, poslednja je Vojvodina dobila rivala. Novosađani će prvu evropsku utakmicu igrati naredne sedmice protiv Standarda iz Liježa, a ako naprave iznenađenje i poraze Belgijance na gostovanju, kod kuće će igrati protiv boljeg iz meča Fehervar – Rems.

Partizan je jedini koji je u drugom kolu pobedom obezbedio dalje takmičenje u borbi za drugu po rangu evropsko takmičenje, Vojvodina se takmičenju priključuje tek u trećoj rundi dok je Crvena zvezda prešla u borbu za Ligu Evrope nakon poraza od Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona i jedini je srpski tim koji je obezbedio plej-of rundu.

Crno-beli su dobili Kiprane ili Poljake, a mogli su da izvuku umesto njih: Granada – Lokomotiva Tbilisi ili Sent Galen – AEK.

Mogla je i Voša bolje da prođe pošto su ovo drugi parovi sa kojim je mogla da se susretne: Rostov – Makabi Haifa; Viljem II – Rendžers; FCSB – Slovan Liberec.

Crvena zvezda je prošla odlično i dobila najbolju opciju uzeći u obzir da je u drugim varijantama mogla da igra protiv Ludogoreca, Seltika ili pobednika meča Sarajevo – Budućnost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter