Izvor:
23.11.2017 u 18:01
0

„VEČITI“ POBEDAMA OBEZBEĐUJU TOPLU ZIMU U EVROPI: Najvažnije utakmice Partizana i Crvene zvezde!

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde protiv Jang Bojsa, odnosno BATE Borisova, večeras igraju jedne od najvažnijih utakmica poslednjih godina jer pobedama mogu da izbore proleće u Evropi.

Prva na teren od 19 sati izlazi Crvena zvezda i to u hladnom Borisovu, gde ima priliku da trijumfom prezimi na međunarodnoj sceni posle 25 godina, uz pretpostavku da Keln neće napraviti senzaciju i savladati favorizovani Arsenal.

Crveno-beli u H grupi imaju bod više od prvaka Belorusije, pa bi im i remi bio sasvim dobar rezultat jer bi u poslednjem kolu imali sve u svojim rukama oko prolaza dalje.

Trener Vladan Milojević, ipak, u mislima ima samo tri boda.

– Od početka sezone igramo svaku utakmicu da pobedimo, tako će da bude i protiv BATE-a. Imamo još dve utakmice, pa ćemo onda da podvlačimo crtu – rekao je Milojević na konferenciji za medije u Minsku.

Dva sata i pet minuta kasnije u Humskoj se sastaju Partizan i Jang Bojs koji direktno odlučuju o drugoj poziciji B grupe.

Ekipa Miroslava Ðukića ima dva boda više od Švajcaraca i sa pobedom bi odmah obezbedila proleće u Evropi posle 13 godina, bez obzira na ishod Skederbega i kijevskog Dinama u Elbasanu.

– Svesni smo da igramo jednu od najvažnijih utakmica ove godine, za prolaz dalje i da prezimimo u Evropi. Nadamo se pravom fudbalskom ambijentu, igrači su motivisani i nećemo da kalkulišemo. Ne znamo da igramo drugačije nego na pobedu – rekao je Ðukić.

Večerašnje pobede "večitih" bile bi "šlag na torti" za odlične rezultate ove jeseni i nadovezale bi uspeh reprezentacije Srbije nakon plasmana na Mundijal u Rusiji.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter