Izvor:
02.09.2019 u 18:44
0

VELIKA ZAINTERESOVANOST ZA UTAKMICU ORLOVA: Prodato već 20.000 ulaznica!

Više od 20.000 ulaznica prodato je za utakmicu Srbije i Portugala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, objavljeno je iz Fudbalskog saveza.

Srbija i Portugal će igrati u subotu od 20 časova i 45 minuta u Beogradu.

Ulaznice su počele da se prodaju u ponedeljak i na blagajnama stadiona "Rajko Mitić".

Reprezentacija Srbije će igrati bitnu utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv aktuelnog šampiona Evrope.

Srbija je odigrala tri utakmice u Grupi B i treća je na tabeli sa četiri boda, koliko ima i drugoplasirani Luksemburg, ali uz utakmicu više. Portugal je odigrao dve utakmice i ima dva boda na četvrtom mestu. Ukrajina je prva sa 10 bodova iz četiri meča, dok je Litvanija poslednja sa bodom iz tri utakmice.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter