Izvor:
20.05.2018 u 13:19
0

Zapalio se autobus sa igračima Zvezde tokom proslave titule: Nema povređenih!

Otvoreni autobus, u kome su fudbaleri Crvene zvezde proslavljali titulu šampiona, potpuno je sinoć izgoreo nakon što se zapalio na Autokomandi, a niko nije povređen.

Ogromni dim i vatra stvorili su se u autobusu kada se zapalio u delu kod motora, a kako se pretpostavlja zbog korišćenja pirotehničkih sredstava, javio je reporter Tanjuga sa lica mesta.

Reagovali su vatrogasci koji su brzom akcijom lokalizovali požar, a intervenisala je i policija.

Fudbaleri su iskakali iz autobusa kada je izbila vatra, a oko autobusa je bilo nekoliko hiljada navijača na putu ka Hramu Svetog Save, gde je trebalo da bude glavno odredište proslave.

Proslava je prekinuta, a fudbaleri Crvene zvezde su sklonjeni sa tog mesta, dok je znatno manji deo navijača nastavio ka Hramu.

Fudbaleri Crvene zvezde su sinoć pobedili Voždovac i time osvojili 28. titulu prvaka države u klupskoj istoriji nakon čega je usledila proslava na ulicama Beograda.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter