Izvor:
23.12.2017 u 15:26
0

ZDJELAR: Partizan me (još) nije zvao, Benu sam ispričao sve o Zvezdi i Beogradu!

Saša Zdjelar je od otvaranja šampanjca na Novom Zelandu 2015. godine, kada se sa omladinskom selekcijom Srbije popeo na krov sveta, preturio mnogo toga preko glave u Olimpijakosu. Od odlaska na pozajmicu, zapažene uloge u 2017, do neigranja i donošenja odluke da napusti Pirej!

Bivši fudbaler OFK Beograda, reprezentativac u svim mlađim selekcijama Srbije, neće epizodnu ulogu, ne želi zastoj u karijeri i zato je presekao.

– Odlazim iz Olimpijakosa – jasno kaže, za "Novosti", Saša, koji je došao u Beograd na mini-pauzu. – Nisam u timu već dva meseca, vidim gde to sve vodi i sa svojim agentima već sam započeo priču oko raskida ugovora.

U svakom prelaznom roku u minule dve godine bio je povezivan sa dolaskom u Crvenu zvezdu ili Partizan. Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev je potvrdio da mu se zadnji vezni Pirejaca nalazi na spisku pojačanja.

– Zasad me niko iz Partizana nije zvao, a i da me je zvao, ne bih pričao o transferu dok ne raskinem ugovor sa Olimpijakosom. Znam red, ugovor me veže za grčki klub još godinu i po dana, ponašam se kao profesionalac. Kad budem slobodan igrač, onda ću gledati gde ću.

I letos su postojale ponude, kako iz Grčke tako i iz Holandije, Belgije, Srbije.

– Trener Hasi mi je rekao da sam mu potreban, dok je on bio u klubu sve je, što se mene tiče, bilo u redu. Promenio se trener i sve se okrenulo za 180 stepeni. Tako je to ne samo u fudbalu, već u životu uopšte. Ja ne želim da samo budem član velikog kluba, već da igram.

Da li će njegov saigrač Ben doći u Zvezdu, Saša nije mogao sa sigurnošću da nam potvrdi.

– Znam samo da je odličan igrač i da će praviti razliku ukoliko dođe na "Marakanu". Odbio je pre nekoliko dana da produži ugovor sa Olimpijakosom i praktično više nije u timu. Želi da ide, a gde god bude dobijao šansu, pokazaće kvalitet. On može da igra i po krilima i kao drugi špic i sam u napadu. Ima sve, od driblinga, preko šuta, voli da asistira.

Otkrio nam je potencijalni srpski reprezentativac da je sa saigračem iz Komora pričao o Zvezdi, Beogradu.

– Interesovalo ga je sve, po tome sam zaključio da ozbiljno razmišlja o ponudi Zvezde. Objasnio sam mu veličinu kluba, zahteve, stalni pritisak, odgovornost koju ima svaki igrač. Kakav je Beograd grad, već je znao jer sam mu o tome pričao, a i video je nešto i kad smo letos igrali protiv Partizana u Humskoj – zaključio je Zdjelar.

Saša, ali verovatno i Partizan, nadaju se da će se u Grčkoj u najkraćem roku rešiti situacija oko raskida ugovora…

Happytv.rs/Novosti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter