Izvor:
23.12.2017 u 15:01
0

TANDEM SLEĆE NA „MARAKANU“! Terzić „završio“ Bena, Jevtović stiže za 600.000 evra!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je prethodnih dana boravio u Atini kako bi ubedio Bena da obuče dres lidera Superlige, a prema pisanju Sportkog žurnala, u tome je i uspeo!

Ben je pristao da se preseli u Beograd i kada se bude definisao način rastanka sa sa Olimpijakosom i zvanično će zadužiti opremu Zvezde i pojaviti se na prozivci koju je trener Vladan MIlojević zakazao za 9. januar.

Snažnom napadaču ugovor sa Olimpijakosom ističe na kraju sezone a on je nedavno odbio da produži saradnju, pa se već tada moglo naslutiti da će obući dres najtrofejnijeg srpskog kluba.

Ben je dobro poznat ovdašnjoj javnosti, s obzirom na to da je letos Partizanu u kvalifikacijama za Ligu šampiona dao dva gola u Beogradu.

Drugo pojačanje Crvene zvezde ove zime biće Milan Jevtović. Fudbaler Antalije, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Rozenborgu i osvojio titulu u Norveškoj.

Crveno-beli će Turcima za obeštećenje platiti oko 600.000 evra piše Sportski žurnal, a Jevtović bi trebalo da zameni Slavoljuba Srnića, koji će vrlo verovatno ve zime napustiti "Marakanu".

Happytv.rs/Žurnal
Foto: comorosfootball269.blogspot.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter