Izvor: KURIR
30.06.2020 u 15:07
0

ZEMLJOTRES U ŠPANIJI: Od večeras slede tri nedelje RATNOG STANJA!

Naredne tri nedelje obeležiće spektakularan finiš španske lige! Real i Barsa vode veliku bitku za titulu, a situacija se menja iz kola u kolo! Prava borba tek predstoji!

„Kraljevski klub“ ima dva boda više, a do kraja sezone ostalo je još šest kola. Tu nije kraj prednostima tima Zinedina Zidana. Ako se pogleda raspored preostalih mečeva jasno je da Barsu čeka daleko teži posao.

U naredna tri kola Katalonci igraju sa Atletikom (večeras 22 časa), Viljarealom i Espanjolom. Ukoliko učinak Mesija i drugova na pomenutim utakmicama ne bude maksimalan, titula će biti gotovo nedostižna.

Pauza u prvenstvu prijala je fudbalerima Reala. Tim našeg Luke Jovića otkako se nastavila sezona ima maksimalan učinak – pet pobeda iz istog broja mečeva.

Deluje da „kraljevski klub“ rutinski dolazi do pobeda, a to se nikako ne može reći za Barselonu. Katalonci su već napravili dva kiksa posle korone (remiji na gostovanjima Selti i Sevilji) i na taj način prosuli su prednost koju su imali u odnosu na najvećeg rivala.

U procentima – Real ima 70 odsto šansi za titulu, Barselona 30. Tako kažu bukmejkeri, a videćemo šta će reći teren. Završno kolo La Lige na programu je 19. jula.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

OTRKIVAMO TAJNU NAJBOLJE ĆEVABDŽINICE: ĆEVAPI KAO IZ SNOVA!

ALBANAC UDARIO NA TAČIJA! Demo Beriša u „Ćirilici“: Tači je OTKAZAO POSLUŠNOST TRAMPU I ZATO MORA U HAG!

ZABLUDE ILI ISTINA: DA LI SE KINESKI ZID VIDI IZ SVEMIRA I KOJA JE NAJDUŽA CESTA NA SVETU (GALERIJA)

POČELA KONTROLA NOŠENJA MASKI U GRADSKOM PREVOZU

TABELA

Real 71 bod

Barselona 69 bodova

BROJ TITULA

Real 33

Barselona 26

KVOTE ZA TITULU

Real 1,30

Barselona 3,40

Ko s kim do kraja?

33. kolo

Barselona – Atletiko M. večeras

Real – Hetafe 2. jul

34. kolo

Viljareal – Barselona 5. jul

Bilbao – Real 5. jul

35. kolo

Barselona – Espanjol 8. jul

Real – Alaves 8. jul

36. kolo

Granada – Real 12. jul

Valjadolid – Barselona 12. jul

37. kolo

Barselona – Osasuna 15. jul

Real – Viljareal 15. jul

38. kolo

Alaves – Barselona 19. jul

Leganjes – Real 19. jul

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter