Izvor: objektiv
03.12.2022 u 09:53
0

Žestoke reči posle ispadanja Orlova! HRVAT OPLEO PO STOJKOVIĆU!

Tako je Joško Jeličić, bivši hrvatski vezista, sada stručni konsultant na HTV-u, sa mnogo kritike pričao o Selektoru Stojkoviću i Orlovima.

– Britanski su tabloidi “Modra lasta” za srpsko žutilo. Ali komšije u istoriji uvek otvaraju frontove i traže neprijatelje, a pored njih samih, ne trebaju im neprijatelji! Od Piksija Stojkovića u prve dve utakmice nisam video pomoć. Ako je upola dobar selektor kao što je bio veličanstven igrač… Imao sam čast, ne i zadovoljstvo, igrati protiv njega, ali još nisam svestan njegove vrednosti kao selektora. A ambicije koje su postavljali… Na temelju čega? Pobede nad Portugalom, Norveškom, u redu, ali treba u kontinuitetu razvijati kult reprezentacije da bi imali maksimalna očekivanja -rekao j eon i dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Utakmicu bih mogao da uporedim sa stanjem u državama Srbiji i Švajcarskoj. Srbija je vrlo taktički neuredna ekipa i nisam vidio rad i uticaj selektora. Srbija nema ekipu, ima odlične pojedince, a Švajcarska nema takve klase, ali ima ekipu, uređen sastav. Piksi je “igrao desnog bočnog”, skakao, hvatao se za glavu, komentarisao suđenje… Što sve odaje nesigurnost. Onda su i igrač ulazili u konflikte. Neverbalna je komunikacija trenera jako važna. A kad pogledate kakve igrače imaju, iz kojih klubova… No primili su osam golova, osvojili jedan bod i ćao.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter