Izvor: Alo.rs
04.07.2023 u 18:21
0

ZVANIČNO: Milan Borjan predstavljen u novom klubu

Kapiten fudbalske reprezentacije Kanade Milan Borjan, promovisan je kao novi član Slovana iz Bratislave, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Borjan (36) je u Slovan došao na jednogodišnju pozajmicu iz Crvene zvezde, koju je napustio pošto je novi trener Barak Bahar poručio da ne računa na njega.

BORJAN PROPUŠTA odlučujući meč za Kanadu u Gold kupu!

Izvršni direktor Slovana Ivan Kmotrik mlađi nije na promociji krio zadovoljstvo zbog dolaska kapitena Kanade.

– Borjan je od prvog trenutka bio jasan izbor za nas da pojačamo poziciju golmana. Učinio sam sve da se sa njim dogovorimo. On je golman sa velikim iskustvom na klupskom i reprezentativnom nivou. Upravo je to ono što nam je trenutno potrebno – mir i sigurnost za našu poslednju liniju. Verujem da ćemo upravo to naći kod Borjana, koji nam dolazi na jednogodišnju pozajmicu. Njegov dolazak takođe predstavlja veliku korist za našeg golmana Martina Trnovskog, koji pored njega može ponovo da pređe na viši nivo – rekao je Kmotrik.

Borjan je na promociju u Slovan stigao direktno sa Gold kupa, gde je branio na prva dva meča, ali je zatim napustio ekipu zbog povrede, kako je ranije danas saopštio Fudbalski savez Kanade.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter