Izvor: Novosti
27.10.2021 u 10:18
0

Zvezdin vezista GREŠKOM UZEO LEK svog sina, pa je propustio meč protiv Mitjilanda

Slučajna greška mogla je skupo da košta najboljeg igrača Zvezde i zbog toga se nije rizikovalo, a na kraju je stvar spasao klupski lekar.

Čekaju navijači Crvene zvezde povratak Aleksandra Kataija, koji tek što je preležao korona virus ima novi problem zbog koga je bio van stroja za meč sa Mitjilandom. Kako je Dejan Stanković izjavio Katai ima „produženi kovid“, te ga zbog brzog umaranja nije bilo na terenu. 

PROČITAJTE JOŠ:Još tačno 100 dana do početka ZOI u Pekingu

Kako se saznaje  Katai je slučajno napravio grešku inhalirajući se istim lekom kao njegov sin, a ispostavilo se da on sadrži nedozvoljenu supstancu zbog koje bi vezista pao na doping testu što bi dovelo do duge suspenzije. 

Pre nego što je nastao problem situaciju je spasao medicinski tim Crvene zvezde na čelu sa Miodragom Mladenovićem. Pred put u Dansku od igrača je traženo da dostave spisak lekova koje su koristili u prethodnim danima. 

Kada je doktor shvatio grešku Kataija preneo je informaciju šefu stručnog štaba koji nije želeo da rizikuje sa igračem. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter