Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
16.12.2023 u 22:39
0

HITNO PRIMLJEN U BOLNICU: NBA legenda slomila kuk na koncertu

Legendarni NBA košarkaš Karim Abdul – Džabar završio je u bolnici nakon što je pao i slomio kuk na jednom muzičkom koncertu u Los Anđelesu!

Nekadašnji košarkaš Milvokija i Los Anđeles Lejkersa gadno je pao i polomio kuk, a TZM navodi da mu je hitna vrlo brzo pritekla u pomoć i nedugo zatim su ga odvezli na lečenje.

„JOKIĆ SE BAVI KONJIMA I VOZI BICIKL PO GRADU“ Nikolin saigrač iz NBA ispričao detalje svoje posete Somboru

Njegova portparolka Debora Morales ističe da je Abdul – Džabar trenutno pod „lupom“ lekara u UCLA bolnici, te je javno pohvalila brigu koju pomenuta legenda ima.

Podsetimo, Karimu je pre tri godine dijagnostifikovan rak prostate i uspeo je da pobedi bolest, dok se trenutno bori sa hroničmnom mijeloidnom leukemijom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter