Izvor: BSC HAPPY/NOVOSTI
16.12.2023 u 20:15
0

„JOKIĆ SE BAVI KONJIMA I VOZI BICIKL PO GRADU“ Nikolin saigrač iz NBA ispričao detalje svoje posete Somboru

Saigrač Nikole Jokića u Denver nagetsima Aron Gordon ispričao je neke detalje svoje posete Somboru tokom leta.

Krilni centar Denvera Gordon je gostovao kod bivših NBA igrača Kventina Ričardsona i Darijusa Majlsa u poznatom podkastu „Naklheds“.

Jedan od segmenata bio je vezan i za Nikolu Jokića. Gordon se prisetio fenomenalnog dodavanja sa starta ove sezone, kad mu je „Džoker“ bacio alej-up iz auta preko celog terena.

Jedno od najboljih dodavanja koje sam video u životu. Bio sam zapanjen. Bacio je lob preko celog terena, to nema ni u igrici – rekao je Gordon.

CRVENO-BELI DOBIJAJU POJAČANJE? Zvezda pregovara sa kanadskim košarkašem Kevinom Pangosom

Nikolin vršnjak je tokom leta, posle osvajanja NBA prstena, svratio u Sombor i opisao kako se Jokić ponaša u rodnom gradu.

On je tamo kao predsednik, gradonačelnik, guverner… Sombor je kul. Postoji smisao zašto je on tako uspešan. Njegove vrednosti su u skladu sa pobeđivanjem. Svakog dana radi na svom telu, jede šta valja, provodi vreme sa porodicom. Miran. Izdvoji vreme svakom ko se javi. On je dobar tip, a kad takva osoba pobeđuje, to ima smisla. Stara se o bližnjima i svom gradu. Samo se bavi konjima i vozi bicikl po gradu – krenuo je Aron, pa je prekinut od strane zbunjenih voditelja, koje vožnja biciklom po ulicama asocira na stereotipe iz afro-američkih kvartova po SAD.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter