Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
16.12.2023 u 20:22
0

OGLASILI SE IZ LUTONA: Naš kapiten je imao srčani udar, evo zašto se meč nije nastavio

Medicinsko osoblje Lutona oglasilo se saopštenjem nakon što je njihov kapiten Tom Lokier kolabirao na terenu tokom meča protiv Bornmuta!

Lokier je pao na sredini terena kao pokošen na isteku sat vremena igre, dok je u međuvremenu stigla informacija da je u pitanju srčani udar. Ono što je najbitnije jeste to da je njegovo stanje stabilno.

DRAMA NA TERENU! Igrač kolabirao tokom utakmice, meč odmah prekinut! (FOTO)

– Naše medicinsko osoblje je potvrdilo da je kapiten doživeo zastoj srca na terenu, ali je reagovao kada su ga izneli na nosilima. On je dobio dalji tretman na stadionu, na čemu se još jednom zahvaljujemo medicinskim timovima sa obe strane. Tom je prebačen u bolnicu, stabilan je i da trenutno je podvrgnut daljim testovima.

Odluka da se meč prekine, a ne da se ponovo počne, bila je zato što „igrači sa obe strane nisu bili u stanju da nastave“.

– Ne znamo u potpunosti šta se dogodilo i koji su sledeći koraci u ovoj fazi, ali zahvaljujemo Bornmutu i medicinskom osoblju sa obe strane na njihovom trenutnom odgovoru, što je bilo apsolutno neverovatno . Žao nam je zbog navijača što igrači nisu bili u stanju da nastave sa igrom nakon što su videli svog voljenog saigrača i prijatelja kako ga odvode, a osoblje nije moglo da nastavi sa vođenjem igre.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter