Izvor: Sportal
01.04.2024 u 08:00
0

HALAND SE TEŠKO IZBLAMIRAO, SAD GA SVI PROZIVAJU: „On je kao igrač iz četvrte lige!“ (VIDEO)

Najbolji golgeter današnjice Erling Haland nalazi se na meti oštrih kritika posle loše partije u meču Mančester sitija i Arsenala. Remi bez golova, uz njegovu nevidljivu partiju i promašenu loptu sa svega par metara mnogima je bio trn u oku.

Tako se našao na udaru bivših asova Mančester junajteda Roja Kina i Garija Nevila, koji nisu birali reči da ga iskritikuju. Najdalje je otišao Kin izjavom da van peterca Haland ne izgleda kao profesionalac.

– Nivo generalno njegove igre je jako siromašan, ne samo danas. Najbolji na svetu je pred golom, ali ako pričamo o kompletnoj igri mora da napreduje. On je skoro kao igrač iz Lige 2 (četvrti rang u Engleskoj prim. aut) – rekao je Kin.

Nevil je bio takođe oštar kod pomenute šanse.

– Izgleda kao da nikad nije igrao fudbal – bez dlake na jeziku je bio Nevil.

I to je još jedan dokaz koliko se u fudbalu ne pamti šta je bilo „juče“. Haland je prošle sezone dao više od 50 golova, osvojio triplu krunu sa Sitijem, ali se sve to brzo zaboravilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter