Izvor: Sportalo.rs
18.03.2024 u 21:46
0

PREMIJER LIGA KAZNILA „ŠUMARE“: Nema pardona ni oproštaja, oduzeli im četiri boda, sad im preti ISPADANJE

Englezi ozbiljno udaraju na svoje klubove, dok deluje da je jedan klub ozbiljno zaštićen.

Svojevremeno je vest da je Premijer liga oduzela bodove Evertonu zbog nepoštovanja finansijskog fer-pleja odjeknula kao bomba. Sada se desila ista stvar i sa dvostrukim prvakom Evrope iz 1979. i 1980. godine – Notingem Forestom.

Rok za žalbu je sedam dana i vrlo je verovatno da će Notingem Forest da iskoristi to pravo, pošto su u međuvremenu izdali saopštenje u kome su istakli nezadovoljstvo spomenutom odlukom:

– Notingem Forest je krajnje razočaran odlukom Komisije da klubu uvede kaznu oduzimanja četiri boda, koja se primenjuje odmah.

Bez obzira na naše razočarenje, zahvaljujemo se Komisiji što je pristala da se pozabavi ovim pitanjem po ubrzanoj osnovi. Klub smatra da je od suštinskog značaja za integritet lige da se optužbe reše u sezoni u kojoj su izdate.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter