Izvor: Sportalo.rs
18.03.2024 u 21:06
0

SKANDAL! POGLEDAJTE U KAKVIM DRESOVIMA ĆE IGRATI REPREZENTACIJA HRVATSKE: Crveno bele kocke raspoređene kao u vreme NDH

Fudbalski savez Hrvatske je predstavio nove dresove za nacionalni tim. Iako mnogi nemaju lepo mišljenje o njima zbog krupnih kocaka, to nije ono što je najgore u celoj priči.

Naime, prema fotografiji koja se pojavila na internetu može da se vidi da je prva kocka na dresu bele boje, što je naznaka da je kao motiv korišćena ustaška kombinacija iz perioda Drugog svetskog rata (da bi bila ispravna, prva boja je trebalo da je crvena)

Poznato je da hrvatski fudbaleri često pevaju ustaške pesme kantautora Marko Perkovića Tompsona, ali su sada, deluje, prešli sve granice, pa je potrebno što pre da se ispravi takva „greška“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter