Izvor: Sportalo.rs
18.03.2024 u 20:27
0

VELIKI USPEH ZA SRPSKU TENISERKU: Aleksandra Krunić prošla kvalifikacije, plasirala se u finalni deo turnira u Majamiju

Srpska teniserka Aleksandra Krunić obezbedila je plasman u glavni žreb masters turnira u Majamiju, pošto je u finalu kvalifikacija odigranim u ponedeljak pobedila Amerikanku Benardu Peru sa 2:0 (6:4, 6:3). Meč je trajao 81 minut.

Popularna Aleks je na početku seta izgubila servis gem, ali je reagovala već u narednom gemu za izjednačenje. U šestom gemu je Krunić opet došla do brejka i prednosti od 4:2.

Zaigrala je domaća teniserka agresivnije u nastavku i zbog toga uspela da oduzme servis protivnici u devetom gemu. Ipak, srpsku teniserku to nije poremetilo i već u sledećem gemu je uspela da dođe do brejka.

U drugom setu igra Amerikanke se promenila, prešla je u defanzivu. Krunić je to iskoristila i uspela da veže dva brejka za prednost od 4:0 u gemovima. Srpsku teniserku ni izgubljen servis u sedmom gemu nije poremetio i nakon toga je sigurno servirala do kraja seta i pobede.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter