Izvor: Sportalo
18.03.2024 u 20:23
0

ŠOK!PAVLOVIĆ IPAK NEĆE DEBITOVATI ZA“PANCERE“: Povodom celog slučaja oglasio se i Fudbalski savez Nemačke

Saga oko Aleksandra Pavlovića je okončana pošto je fudbaler Bajern Minhena izabrao da ubuduće nastupa za reprezentaciju Nemačke. Ipak, došlo je do "nevolje u raju", s obzirom na to da je nesuđeni Srbin tokom meča u svom klubu zadobio povredu oka. 

Upravo je ovo razlog zbog kojeg vezista neće debitovati u martu za „pancere“, a povodom celog slučaja se oglasio i Fudbalski savez Nemačke:

Zanimljivo u vezi sa čitavom situacijom je to što je selektor Julijan Nagelsman učinio sve kako bi Aleksandar Pavlović debitovao za Nemačku što pre, kako ga Srbija ne bi „preotela“.

Do prvog meča u dresu „pancera“, bar za sada, neće doći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter