Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
16.12.2023 u 19:18
0

CRVENO-BELI DOBIJAJU POJAČANJE? Zvezda pregovara sa kanadskim košarkašem Kevinom Pangosom

Kanadski košarkaš Kevin Pangos mogao bi u januaru da pojača Crvenu zvezdu, s kojom je ušao u pregovore, saznaju mediji.

Pangos, svojevremeno jedan od najboljih plejmejkera Evrolige, definitivno nije zadovoljan ulogom koju ima u Olimpiji iz Milana i pitanje je dana kada će napustiti pomenuti klub.

Valensija i Baskonija su timovi koji ga takođe žele, dok je problem u pregovorma sa Zvezdom novčane priprode. Tačnije, Pangos želi platu koju je ima u Milanu, a crveno-beli i ne mogu i ne žele da daju toliko novca.

ČOVIĆ POTKAČIO PARTIZAN: Izneo budžet Crvene Zvezde i žestoko odgovorio konkurenciji

Prema nekim ranijim informacijama italijanskih medija, Pangos je u Olimpiji zarađivao dva miliona po sezoni. S obzirom na to  a bi Kanađanin stigao u januaru, odnosno na polovini sezone, pretpostavlja se da traži barem milion od crveno-belih.

Da će Zvezda dovoditi pojačanja, to je istakao i predsednik kluba Nebojša Čović.

– Radi se na nekim pojačanjima i korekcijama tima, to radi stručni štab. Videćemo kada ljudi budu imali konkretne rezultate i onda ćemo obavestiti javnost. Ja mislim da ovo jeste jedan od najboljih timova koje smo imali, ali tim nikada nije toliko dobar da je najbolji, a da nema razloga za korekcije.

Što se tiče samog Pangosa, on je još ranije bio interesantan Zvezdi. Još dok je trener bio Saša Obradović. Takođe, pomenuti košarkaš je u nekoliko navrata bio zanimljiv i Partizanu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter