Izvor: rts.rs
17.08.2023 u 08:30
0

IDEMOO! Đoković u osmini finala Sinsinatija – Fokina predao meč (VIDEO)

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković plasirao se u treće kolo turnira u Sinsinatiju pošto mu je Alehandar Davidovič Fokina predao meč u prvom gemu drugog seta pri vođstvu Đokovića od 1:0 u setovima. Đoković će se u trećem kolu sresti sa Francuzom Gaelom Monfisom.

PALA U TRANS: Novak oduševio najvijačicu na tribinama

Trenutno drugi teniser sveta Novak Đoković je prvi set dobio sa 6:4 posle 42 minuta igre, a posle dva odigrana poena u prvom gemu drugog seta Španac je zbog problema sa leđima morao da preda meč.

Alehandar Davidovič Fokina je dobro ušao u meč i u vrlo ravnopravnom duelu uspeo već na drugom servis gemu Đokovića da izbori dve brejk šanse ali nije uspeo da ih realizuje za vođstvo. Đoković je prvi došao do brejka na sredini prvog seta posle medicinskog tajm-auta koji je Španac zatražio zbog problema sa leđima.Već u narednom gemu Alehandar Davidovič Fokina uspeva da uzvrati brejkom za izjednačenje ali Đoković mu potom ponovo oduzima sevis gem iskoristivši drugu brejk, odnosno set loptu, čime je stigao do vođstva u setovima.

U nastavku već na samom početku drugog seta posle dva odigrana poena Španac je zbog problema sa leđima morao da preda meč. U trećem kolu za plasman u četvrtfinale Novak Đoković će se nadmetati sa Francuzom Gaelom Monfisom koji je eliminisao Australijanca Aleksa de Minora sa 2:0 (7:5,6:4).

Đoković i Monfis se odlično poznaju jer su do sada na terenima odmeravali snage u 18 mečeva, a pobede je u svima odneo najbolji teniser Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter