Izvor: happybsc
17.08.2023 u 12:56
0

PREMINULA LEGENDA BICIKLIZMA: Po mnogima jedan od najboljih svih vremena – Real Madrid tuguje

Giljermo Timoner Obrador, po mnogima jedan od najboljih biciklista svih vremena, preminuo je u 98. godini života.

Iako je slavu stekao kao jedan od najboljih španskih biciklista na pisti, osvojivši brojne titule u domaćimokvirima, posebno impresivan bio je učinak na trkama za motorm, takozvanom „motor-paced“ trkanju, gde je osvojio fantastičnih šest svetskih zlata i dva srebra u periodu od 1955. do 1965. godine.

-U Realu smo izuzetno tužni zbog vesti o smrti Giljerma Timonera, legende španskog i svetskog biciklizma. Real ovom prilikom šalje saučešće i podršku porodici.Giljermo je bio ikona jedne od najvećih era španskog soprta, svetski šampion u šest prilika. Bio je i selektor reprezentacije od 1971. do 1978. godine, predvodivši je na Olimpijskim igrama u Minhenu 1972. godine. Bio je uvršten u Red sportske časti 2003. godine-, navedeno je u sapštenju Reala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter