Izvor: blic.rs
17.08.2023 u 13:57
0

ZVEZDA NAPRAVILA VELIKI TRANSFER: AZAROV u Šahtjoru za 3 MILIONA EVRA!

Irakli Azarov, levi bek Crvene zvezde, karijeru će nastaviti u redovima Šahtjora iz Donjecka. Nakon što je tu informaciju najavio Fabricio Romano, italijanski novinar.Crveno-beli će, kako objavljuju srpski mediji na ime obeštećenja dobiti tri miliona evra.

Azarov je u Zvezdu došao iz Dinama iz Tbilisija u avgustu 2022. godine, odigrao je 26 utakmica za crveno-bele uz tri asistencije, ali nije uspeo da se upiše u strelce.

IDEMOO! Đoković u osmini finala Sinsinatija – Fokina predao meč (VIDEO)

Sa Zvezdom je osvojio duplu krunu, a dolaskom Baraka Bahara i prelaskom na sistem sa trojicom igrača u poslednjoj liniji reprezentativac Gruzije je ostao bez ozbiljnije uloge u timu, pa je od početka sezone odigrao samo 20 minuta, i to na utakmici protiv Napretka iz Kruševca, dok protiv Mladosti iz Lučana nije bio ni na klupi.Azarov je u dresu Zvezde proglašen za jednog od deset najtalentovanijih fudbalera sveta na poziciji levog beka.

Zvezda je tako zaradila jako dobar novac na igraču koji nije bio u planovima trenera Baraka Bahara, pošto je do sada odigrao samo 20 minuta u meču sa Napretkom (4:0). Čak i u novoj formaciji, što bi po profilu Azarova mu više odgovara, Bahar ga nije video kao ozbiljnu opciju. Prednost je imao Stefan Mitrović, ali i mnogi drugi igrači čak i van svojih pozicija. Najbolje rešenje za obe strane bilo je da Gruzin pronađe novi klub, išao je u domovinu na pregovore i na kraju uspeo da se dogovori sa ukrajinskim klubom.

Nema sumnje da Azarov ima potencijal, tek mu je 21. godina, na šta su sigurno zagrizli Rudari iz Donjecka. Ipak, na Marakani nisu spremni da ga čekaju u godini kada igraju Ligu šampiona, a uporedo Azarov zauzima mesto stranca u Superligi Srbije. Zato je procenjeno da se prihvati ponuda Šahtjora i na momku iz Batumija zaradi desetostruko više. Azarov je pre samo godinu dana stigao iz Dinamo Batumija za 300.000 evra sa oreolom jednog od najtalentovanijih fudbalera Evrope na toj poziciji, ali nije previše pokazao u redovima prvaka Srbije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter